Rendelési időszak: 2022.február 10-től

Várható szállítás és személyes átvétel: 2023.02.15-17

Állataink általában mi neveljük pete koruktól, vagy különböző lepkefarmokról érkeznek hozzánk. Figyelünk arra, hogy a lepke és pillangó bábjaink csak fenntartható farmokról érkezzenek. Bízunk benne hogy ezáltal hozzájárulunk a vadon élő populációk megőrzéséhez. Főképp trópusi lepke bábokat találhatsz nálunk, melyek dél-amerikai, ázsiai és afrikai területekről érkeznek hozzánk. Nálunk vásárolt lepkefajták könnyen keltethetők otthoni körülmények között, csak átvizsgálás után adjuk át és garanciát vállalunk a kikelésükre. Fontos tudnod, hogy az élő lepkék szépsége nem a tökéletességben rejlik! 

Lepketartáshoz nem szükséges külön vásárolni semmi felszerelést, otthonodban megtalálható ételekkel és kellékekkel tudsz boldogulni!

A legtöbb általunk bemutatott és értékesített színpompás lepkefaj csak rövid ideig, néhány hétig marad báb állapotban. Kikelésüket nem lehet huzamosabb ideig késleltetni az állat sérülése nélkül. Így a webshopban szereplő lepkebábok többsége előrendelhető, illetve van lehetőség feliratkozni értesítésre amint újra elérhető a báb küldünk emailt. A várható szállítás dátumát a lepke képére kattintva a termék adatlapon találod.

Kérlek ha megrendeled a lepkédet olvasd el a nevelési útmutatót!