Attacus atlasz lepke

A mi történetünk

Állatbarát házaspár vagyunk, akik élvezik a lepke nevelést és tenyésztést. Különc hobbink nem gyerekkorunkban, hanem kicsit később 2017-ben talált ránk. Addig csak Berry-vel a szibériai csíkos mókussal osztottuk meg életünket. Különböző börzéken és kiállításokon mutatjuk be és értékesítjük különleges állatainkat, legyen szó trópusi lepkebábokról, lepkehernyókról,  vagy éppen lepkepreparátumokról.

 Minden alkalommal élmény látni az érdeklődést és a rácsodálkozást gyerekek és felnőttek arcán egyaránt, mikor meglátják a természet kicsiny csodáit. Ezért határoztuk el, hogy életre hívjuk Facebook oldalunk után a weboldalunkat is. Büszkék vagyunk, hogy ennyien érdeklődtök hobbink és a lepkéink iránt. Célunk hogy minél többen megismerjétek a lepkék színpompás és sokszor meghökkentően érdekes világát!

Lilla és Tibi

 

Rólunk mondták...

Kedvesek, türelmesek és segítőkészek. Káprázatos kis lepkém lett a tőlük vett bábból. ❤️🦋
Tarcsafalvi Andi
Nagyon segítőkészek, még ismeretlenül, nem tőlük vásárolt állatok kapcsán is. Pár perccel azután, hogy írtam nekik egy faj tartásával kapcsolatban, már érkeztek is a hasznos tanácsok az állatok elhelyezésével, gondozásával kapcsolatban 😊
Török-Ilyés László
Nagyon kedvesek és minden kérdésre szívesen válaszolnak. Gyönyörű azúrlepkénk lett a tőlük vett bábból 😍💙🦋
Kreszán Anna Fruzsina